HORECA_szél-1

Rakásolható székek


Hotelek, éttermek, kávézók és vendéglátó egységek előszeretettel használják, az egymásba helyezhető un. rakásolható székeket.
Ez a megoldás nemcsak hely –és költséghatékony, de sokkal könnyebbé válik a székek tárolása is. A takaróponyva használatának köszönhetően Önnek nem kell külön tároló helyet, raktárt biztosítani a rakásolható székek részére, hiszen akár az eredetei helyükön is maradhatnak a takaróponyva nyújtotta védelemnek köszönhetően.
Amennyiben kültéri használatban vannak ezek a székek, akkor nagyon fontos szempont a cégek, vállalkozások számára, hogy az őszi-téli időszakban is szakszerű védelmet kapjanak a székek, elkerülve a szél, eső, hó okozta esetleges károkat.
Szolgáltató Centrumunk vállalja rakásolható székek minőségi takaróponyvával történő védelmét.
Az általunk használt anyagok európai minőségűek, melyet Franciaországban gyártanak.
Megfelelő és biztonságos rögzítése többféle módon megoldható pl. ringli + kötél, sodronyos (lakatolható) rögzítés.
 
A takaróponyvákat többféle kivitelben is el tudjuk készíteni, így szinte minden igényre van megoldásunk: tépőzár, cipzár, ringli (fémkarika).
Szakembereink a küldött fényképek és adatok alapján minden esetben a lehető leghatékonyabb és legjobb megoldást dolgozzák ki megrendelőink felé, igyekeznek figyelembe venni a speciális kéréseket, igényeket is. A rakásolható székek takaróponyvái széles színválasztékkal rendelkeznek. Ennek köszönhetően könnyedén belesimulhatnak az adott környezet színeibe, biztosítva a harmonikus és egységes megjelenést.
A rakásolható székek takaróponyváit igény esetén szellőző hálóval, szellőző nyílással vagy átlátszó ablakkal is ellátjuk, mely nem befolyásolja a ponyva által nyújtott védelmet.
rakásolható szék
rakásolható szék9
rakásolható szék8