Asztalszoknya

 

Ünnepi asztalszoknyát szeretne esküvőjére, rendezvényére? Egyedi, minőségi asztalszoknyára vágyik?

 

 

Vállaljuk asztalszoknyák, székszoknyák, rendezvénydekorációk, textildekorációk készítését. Asztalszoknya rakott, tépőzáras kivitelben, igény szerinti hímzéssel is. Tapasztalt szakembereink a teljesen egyedi elképzeléseket, díszítéseket is meg tudják valósítani Önnek! Asztalszoknyát készítünk kör és táblaasztalokra is.

Esküvőkön a főasztal (és esetlegesen a svédasztal) elengedhetetlen kelléke az asztalszoknya. Az asztalok közül a legfontosabbat egy főasztali bordűr (díszkendő vagy anyagsáv az asztal peremén) teheti ünnepélyesebbé. Mindezek megtervezésében is szívesen segítünk Önnek!

 

Elasztikus asztalszoknya – a modern, stílusos rendezvények kelléke!

 

Ha Ön igazán kreatív vizuális arculatot szeretne rendezvényének kölcsönözni, ajánljuk az egyedi megjelenésű elasztikus anyagból készült asztal és székszoknyákat. A színek tetszőlegesen kombinálhatóak. Igény esetén az asztalszoknya és a terítő felület akár egyszínű anyagból is készülhet az egységesebb megjelenés érdekében.

Promóciós, logózott asztalszoknya – egyedi ötlet alapján is!

 

Asztalszoknya nem csak a rendezvény hangulatát tudja megadni, hanem reklámfelületként is kiváló, a nagy felülete miatt. A promóciós asztalszoknya készülhet hagyományos, elasztikus vagy akár ezek keverésével is! Egyedi kívánságokat is szívesen teljesítünk, keressen meg bátran bennünket, igyekszünk megoldást találni az elképzelésére.

 

Ajánlatkérés itt!

 

Kérjük tekintse meg a galériánkat!