Biztonsági védőszivacs


Védőszivacs tornatermekbe, játszóházakba, sport- és sípályákra, üzemekbe.Biztonsági védőszivacs – sarokvédő, élvédő, csővédő egyedi méretekben.


Tegye ön is él, és kiszögellés-mentessé, biztonságosabbá munkahelyét, sportpályáját, játszóházát!

A balesetveszély elkerülése érdekében pl. egy edzőteremben nem csak fontos az ilyen jellegű védelem, de nyugodt sportolási élményt is biztosít.
Ha éles sarok, perem, kiszögellés, vagy testmagasságban lévő fűtéscső körül kell edzeni, célszerű védőszivaccsal burkolni a veszélyes felületet, így nagyobb erőkifejtés után megszédülve a sportoló nem sérül meg, nem ütközik bele az éles tárgyba.
Oszlopvédő, biztonsági védőszivacs méretre készítésOszlopvédő, biztonsági védőszivacs méretre készítés
vedoszivacsok (1)

Rögzített biztonsági szőnyegek, szivacsok:A védőszivacsok rendeltetésük szerint készülhetnek fix rögzítésű, és mobilizált kivitelben is. A rögzített védőszivacsok az állandóan fennálló sérülés- és balesetveszély esetére adnak az éles részekre, sarkokra, kiszögellésekre fixen rögzített párnázott felületet. Ezek a védőpárnák tépőzárral, ragasztással, és egyéb, az adott körülmények között fix kötést biztosító módszerrel vannak rögzítve.
Felfüggeszthető – függő biztonsági szőnyegek:
Játszóházakban is fontos az éles sarkokat, peremeket védőszivaccsal fedni, hiszen az önfeledten ugráló gyerekek megsérülhetnek, megüthetik magukat a kiszögellésekben. A szűk helyek, a játéktér hatékony, és többcélú kihasználása érdekében született a felakasztható védőszivacs – a függő szőnyeg ötlete – amely rudakra felfüggesztve minimális helyigénnyel bír.
Prémium minőségű biztonsági védőszivacs készítés:


  • Egyedi méretben
  • Széles színválaszték
  • Magas minőségű, UV- és vízálló alapanyagból
  • Hosszú élettartam
  • Logó és mintázási lehetőség
Ajánlatkérés itt!

Kérjük tekintse meg a biztonsági szivacsokról a galériánkat: