kerti konyha védőhuzat, takaróponyva

kerti konyha védőhuzat, takaróponyva

 

Kerti grill, kerti konyha takaróponyva

A kerti grill, kerti konyhai eszközöket nemcsak tisztítani kell alkalmanként, de mivel a szabadban tároljuk őket óvni is szükséges. Akik már hagyták kint télire fedetlenül a grill sütőjüket, azok tudják mire számíthatnak a nyár beköszöntével. Rozsdás, foltos, deformálódott kerti grill, ami valljuk be, nem olyan esztétikus, mint egy jó állapotú, fényes darab.

Próbálkozhatunk lepedők, ponyvák, takarók, rongyok használatával, de azok nem fogják annyira megóvni szeretett sült-hús-gyártó gépünket, mint egy speciális erre a célra tervezett és méretezett takaró.

A kerti grillsütő takarására a legalkalmasabb a PVC ponyva anyag. A PVC ponyvaanyag vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, és magas uv sugárzás-védő anyagból készül. Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb. ez által megvédve, és tisztán tartva az általa befedett tárgyat.

A kerti konyha takaróponyva segít megóvni a drága szerkezetet a portól, szennyeződésektől is. A ponyva anyaga könnyen tisztán tartható, karbantartást nem igényel. A szezon végén letakarva ringlik és behúzó zsinór segítségével rögzíthető a takaróponyva, így még a szeles időjárás sem tudja lekapni a grillről.

A grill védőhuzatot használhatja a nyári szezon alatt is, hiszen könnyen és gyorsan ráhúzható. Egy nyári zivatar nem tesz jót a grillnek, ilyenkor is jól jön egy védőhuzat.

 

  • Egyedi méretben
  • Széles színválaszték
  • Magas minőségű, UV- és vízálló alapanyagból
  • Hosszú élettartam
  • Logó és mintázási lehetőség