kellekek

Útmutató a ponyva kellék kiválasztásáhozSzakembereink segítenek a ponyva kialakításának tervezésében és tanácsot adnak a kellékek, rögzítési módok kiválasztásában. Tekintse meg, milyen lehetőségek közül választhat.

Takaróponyva kiegészítők:

Szellőző hálóLeggyakrabban homokozó takaróponyváknál használjuk. Segít, hogy a ponyva alatt a homok ne fülledjen be, szellőzni tudjon. Használatával a nagyobb felületű ponyván az esővíz, hólé nem áll meg, hanem a szellőző hálón keresztül lefolyik.
További felhasználási területek: fa kerti bútor vagy gépek takaróponyváinál
szellozo_nagyszellozo2
 

Szellőző háló +nyílásA szellőző hálót általában vízszintes felületeken használjuk, a nyílással ellátott változatot a takaróponyvák függőleges felületeire varrjuk. Így a ponyva alatt megfelelő lesz a szellőzés, de az esőtől védve marad a letakart tárgy.
Felhasználási területek: ipari gépek, elektromos berendezések takaróponyváihoz
szellozo2_nagyszellozo
 
ablak_nagy5136GALNb8L._SL1000_

Átlátszó ablakÁltalában nyári konyhák, teraszok oldalainak fedésekor a pvc ponyvával kiegészítve használjuk. Az átlátszó ablak átengedi a fényt, kilátást biztosít, miközben megóvja Önt és kerti bútorait az esőtől, széltől. Tetszőleges méretben rendelhető.
További felhasználási területek: beltéri térelválasztó függönyök fényáteresztő ablakaihoz, védő- és tároló táskák betekintő ablakainál
 
cipzar_ngygarderob-brejm-702-889-51-4

CipzárNagy méretű vagy különleges formájú takaróponyváknál használjuk. Ha a takaróponyva több darabból áll (pl: L-alakú kerti kanapé esetében), akkor a két oldalt cipzár segítségével lehet egymáshoz kapcsolni. A takaróponyvába varrt vízhatlan cipzár segít a ponyva könnyű fel- és levételében. További felhasználási területek: védő- és tároló táskák zárásához

Rögzítési lehetőségek


RingliA ringli a ponyva alján körben végigfutó fém karika. Többféle méretben és színben rendelhető. A ringli segít a ponyva rögzítésében, kifeszítésében vagy az aljának összehúzásában, alkalmazkodva az Ön igényeihez.
ringli_nagyPVC-Plane-orange-hell-matt-mit-Saum-und-Rund-sen-Edelstahl-oder-Oval-sen-inkl-Drehwirbel-Edelstahl-alle-0-5m-oder-1m
 

Ringli + kötélA ponyva rögzítéséhez rendelhető zsinór, melyet a ringli lyukain átfűzve a ponyva alja összehúzható. Megakadályozza, hogy a szélnek kitett helyen a ponyva alá kapjon a szél és lefújja.
Felhasználási területek: kerti bútor, grill takaróponyva, oszlopvédő, homokozó takaróponyva
kotel_nagy
 
lakat_nagylakat_kep

Sodronyos rögzítésA ringliken átbújtatott erős, strapabíró sodrony használata nagyforgalmú helyeken javasolt. A sodronyt lakattal ellátva a ponyva és az alatti lévő érték védve lesz az illetéktelen kezektől.
Felhasználási területek: vendéglátó helyek kerthelyiségeinek bútorainak védelme, ipari gépek védelme
 
babazar_nagydunkelgrau_7038_ovaloesen_600x600

BabazárA babazár gyors és könnyen oldható rögzítési lehetőség. A ponyván lévő karikákat a zárra kell illeszteni és a zárat elfordítani.
Felhasználási területek: homokozó takaróponyva, teraszok-nyári konyhák oldalfedése
 
tepozar_nagy

TépőzárTöbb darabból álló ponyvák egymás rögzítésekor illetve oszlophoz való rögzítéskor használjuk.
Felhasználási területek: homokozó takaróponyva, kerti bútor takaróponyva, oszlopvédő