Autó takaróponyva méretre készítés, javítás


Autótakaró ponyva, autóponyva, takaróponyva, védőponyva méretre készítés, ponyvajavítás. Autótakaró ponyva egyedi formákra, egyedi kérések alapján!
Ma már szinte minden autótípushoz kapható takaróponyva, azonban ezek az autóponyvák némi ráhagyással ugyan, de az autók gyári méreteire vannak szabva. Gyártásuknál nem veszik – nem vehetik - figyelembe a tetőcsomagtartót, síléctartót, biciklitartót, vagy adott esetben egy extra méretű bukócsövet, egyedi felépítményt pl. egy pick-up-nál. Abban az esetben, ha nem szeretne szerelni, vagy az autón lévő tartozékokat nem is lenne hova tenni, mégis szeretné ponyvával letakarni járművét, a takaróponyvát az autó aktuális méretére kell szabni.

A kényszermegoldások – normál méretű ponyva ráhúzása tetőcsomagtartóval szerelt autóra – a ponyva védelmét jelentősen csökkentik, mert a tetőcsomagtartó miatt a ponyva nem éri át teljesen az autó kerületét, a beszabott ívek sehol nem passzolnak, a ponyva alsó széle az alváz szintjénél magasabbra kerül. Vagy a ponyva nem húzható össze alul, ami miatt a szél akadálytalanul a védelem alá áramolhat, magával cipelve a port, szennyeződéseket, és nem utolsósorban a párát, a nedvességet.  

Ebben a formában a ponyva használata károsabb, mintha nem lenne az autón semmi, mert egy rosszul záró ponyva a befogadott nedvességet megtartja, és ahelyett hogy megakadályozná a korróziót, inkább felgyorsítja azt. Ezekre a problémákra nyújtunk megoldást Önnek!
auto
ajanlatkeres11-11

Autótakaró, gépjárműtakaró ponyva javítás:



Minthogy semmi sem tart örökké, a ponyvák is a használat során öregednek, a gyűrődéseknél kiszögelléseknél kopnak, és idővel kiszakadnak. Ha ringlinken – fűzőgyűrűkön – fut a kötélzet, a ringlik a terhelés hatására idővel kifordulnak, kiszakadnak a ponyvából, és már semmi nem védi a ponyvát a kötél vágó hatásától. Ilyenkor beszakadhat a ponyva a kötélzet mentén, ami a ponyvát a további használatra alkalmatlanná teszi.

Ha nem olcsó távol-keleti ponyváról beszélünk, és nem arról van szó, hogy a ponyva tulajdonképpen megsemmisült, bizonyos esetekben érdemes lehet a ponyvát javítani, mert egy kisebb javítással ismét használhatóvá tehető, nyilván kisebb költség mellett, mintha újat venne. Ennek eldöntésére kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat, vagy fotózza le a kérdéses ponyvát, mielőtt behozná, hogy munkatársunk eldönthesse, érdemes-e/lehet-e az adott sérülést javítani.
autotakaro-ponyva1