Esővédő huzat, takaróponyva
kerti bútorra, kültéri tárgyakraSzeretné letakarni, befedni a kertben álló tárgyakat, bútorokat, sporteszközöket? Szeretné megvédeni őket az időjárás káros hatásaitól, egyéb károsító tényezőtől? Ezek az eső, a jég, a pára, penész, por és más szennyeződés, madár ürülék, rovarpiszok, pókháló, erős napfény, stb.

Ha mindettől megóvná bútorait, sporteszközeit, és egyéb kertben, kültéren tárolt tárgyait, eszközeit, készíttessen cégünkkel a lefedendő tárgyakra védőhuzatot, védőponyvát!


Az általunk készített kültéri védőhuzatok nem csak az eső és a hó ellen védik a bútorokat, hanem az erős közvetlen napfénytől, ultraibolya fénytől, mivel igen magas az UV ellenálló képességük. A védőhuzat engedi a levegő áramlását, ezzel védve a keményfából és más fa tárgyból készült tárgyakat az izzadás és a páralecsapódás ellen, ami gyakran vezet penészesedéshez, rothadáshoz

Takaróponyva kertibútorra


Magas minőségű takaróponyvánkkal megvédheti kertibútorait olyan időjárási viszontagságoktól, mint az eső, napsugárzás, hó, fagy, szél, jégeső (ónos eső).

Ezen felül a takaróponyva a szennyeződésektől és a kopástól, karcolódástól is megvédi a felületeket. Megrendelésre egyedi méretű takaróponyva készítését vállaljuk.

Mivel a megrendelt takaróponyvát az Ön igényeienk megfelelően a megadott méretre, formára készítjük, termékeink tökéletesen illeszkednek a kertibútorokra, ez által biztosítva a maximális védemet az időjárási viszontagságokkal szemben.

Kizárólag kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, melyek nem csak hosszú élettertamúak, de esztétikusak is – különböző színű takaróponyva anygból választhat.

Hogy a takaróponyvát a megfelelő méretben készíthessük el Önnek, rendelés leadáshoz kérjük, mérje le a letakarni kívánt bútordarab minden oldalát.

Amennyiben lehetséges, kérjük, megrendeléséhez mellékeljen egy fotót is a letakarni kívánt tárgyról.

ajanlatkeres-03

Az egyedi méretre és formára készített takaróponyva legnagyobb előnye (a hagyományos takaróponyvákkal szemben), hogy a pontos illeszkedésnek köszönhetően maximális védelmet biztosít kedvenc kerti bútorainak, amivel megvédi azokat a kedvezőtlen környezeti hatásoktól, ezzel a lehető leghosszabb élettartamot biztosítja.

A méretre készítésnek köszönhetően bármilyen bonyolult formájú és méretű takaróponyvát  el tudunk készíteni, így olyan tárgyakat (pl. kerti szobrok, szökőkutak) is precízen letakarhat, melyeket hagyományos ponyvával nem, vagy csak nem hatékonyan tudna lefedni

Továbbá vállaljuk a már meglévő, sérült kerti bútor takaróponyva javítását is!

Tekintse meg kapcsolodó szolgáltatásainkat is:

Méretre készített vízálló párnát szeretne a kerti bútoraira, hintaágyára? Kérje ajánlatunk!
Több mint 500 féle prémium minőségű színvariáció közül választhat.
Tovább a kerti párnákhoz!
kiemelt_kep

Tájékoztató ár

PVC ponyva m2 ár:

9 000 Ft-tól


Tartalmazza: ponyva anyag, szabás-varrás munkadíját
Nem tartalmazza: kellékek és a hozzá tartozó munkafolyamatok
(pl. ringli és ringlizés, babazár és babazár beütés, cipzár)

Várható élettartam: 6-8 év
Garancia: 3 év

Kérjen ajánlatot!

Áraink 400Ft-os Euro árfolyamig érvényesek, és az áfát nem tartalmazzák.

Ajánlatkérés itt

Kérjük tekintse meg a galériánkat!