Szolgáltatásaink

Takaróponyva lakossági felhasználásra
Vendéglátó teraszok, kerthelyiségek bútorainak ponyvatervezése Felmérés, tanácsadás, látványterv készítés,takaróponyva készítés
Védőhuzat, takaróponyva méretre készítés
Kül- és beltéri takaróponyvák készítése, javítása, rögzítő elemek pótlása, cseréje.
Takaróponyva logózás
Egyedi design: szitanyomás, hímzés, dekorálás, logózás, design minták. Vállaljuk kültéri nyomott, promóciós ponyva készítését.
Egyedi méretű ponyva anyagok méretre szabása. Minta rendelés.

Munkafolyamatok az igényfelméréstől az átadásig

Igényfelmérés, tanácsadás

Ügyfeleink számára személyes és online tanácsadást biztosítunk. Kéréseit email-ben elküldve, vagy személyesen is felteheti kollégáinknak, akik elkészítik az Ön számára legmegfelelőbb ajánlatot. email: info@szolgaltatocentrum.eu cím: Budapest VII. kerület, Akácfa u. 41.

Anyagválasztás

Az egyes szolgáltatásokhoz tartozó anyagmintákat megtalálja honlapunkon. Amennyiben szeretné, személyesen is megtekinteni az anyagválasztékot bemutató termünkben (VII. Akácfa u. 41) vagy postai úton elküldjük Önnek a kiválasztott anyagmintát. Mintaküldés költsége postai utánvéttel: 500 Ft/ anyagvágat+ postaköltség.

Kalkuláció, árajánlat

Telefonon, interneten vagy személyesen történt ajánlatkérése után munkatársaink elkészítik az Ön által kért szolgáltatásra vonatkozó részletes árajánlatot, melyet a kívánt formában továbbítunk Ön felé.

Megrendelés

Amennyiben az elkészült kalkulációval elégedett, megrendelését emailben is leadhatja, melyet igyekszünk a lehető legrövidebb vállalási határidőn belül elkészíteni az 50% előleg befizetése után.

Gyártás

A megrendelés beérkezésekor, jól képzett szakembereink segítségével elvégezzük a munkát, az ajánlatban szereplő határidővel, kiváló minőségben.

Átadás, postázás

Az elkészült terméket személyesen átveheti bemutatótermünkben, külön díjazás ellenében kiszállítjuk vagy postai úton elküldjük Önnek. A posta költséget a termék nagyságától és egyéb tulajdonságaitól függően állapítjuk meg.