Hajóponyva, horgászcsónak takaróponyva készítés, javításHajóponyva segítségével megvédheti hajójának, csónakjának burkolatát, az üléseket és a műszereket az időjárás káros hatásaitól. Mivel ezek javítása komoly költséggel járhat, érdemes a károkat megelőzni.
A hajóponyva segít tisztán tartani a hajója, csónakja fedélzetét, hogy ne kelljen minden alkalommal újra és újra letakarítani azt, egy-egy hosszabb használaton kívül töltött idő után. UV-álló hajóponyváink, takaróponyváink segítenek megőrizni a fedélzet fa részeinek állapotát, a nap nem szívja ki, nem szárítja porrá őket. A letakart fedélzet tovább tartja meg a színeit, újszerű állapotát, jelentősen csökken az elhasználódás üteme. A letakart fedélzetről a kajütökbe se jut por, szennyeződés, így közvetett módon, de a belső berendezés tisztaságát, állagát is óvjuk.
csónakponyva
Hajó oldalfedés, hajóponyva méretre készítés átlátszó ablakkal
Vállaljuk hajóponyvák javítását, alakítását ill. meglévő elhasználódott ponyva alapján az új ponyva készítését. A hajóponyva patentokkal, ringlikkel vagy hevederekkel rögzíthető a hajó külsejére. Szükség szerint lakattal zárhatóvá tesszük Önnek.

A hajóponyva vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, penészedés mentes és magas UV-sugárzás-védő anyagból készül. Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb. ez által megvédve, és tisztán tartva az általa befedett tárgyat. Megrendelés esetén többnyire elég azt a tárgyat lefotózni, amire huzatot kér, és a külső méreteit megadni. Amennyiben a tárgy körvonalai megkívánják a pontos méretvételt, és ránk bízná, a letakarandó tárgyat be is hozhatja hozzánk, de kiszállási díj ellenében kérhet helyszíni felmérést is.
Hajóponyvát azonban többnyire inkább csak a régi ponyva alapján készítünk, mert a többszöri méretpróba, a ponyva le- és Budapestre szállítása előnytelenül megdrágítja a kivitelezést, amit már nem tudunk jó szívvel ajánlani.
Prémium minőségű hajó, motorcsónak takaróponyva készítés:

Egyedi méretben
Széles színválaszték
Magas minőségű, UV- és vízálló alapanyagból
Hosszú élettartam ( 8- 12 év)
Logó és mintázási lehetőség
Hajóponyváinkra 2-3 év minőségi garanciát vállalunk!


Kapcsolódó szolgáltatásunk:

Méretre készített csónak, hajó párna
Egyedi csónakpárna tárolási funkcióval, zsebekkel, különféle rögzítési megoldásokkal Kényelmes ülőfelületet biztosít.
Európai minőségű UV - stabil, kültéri textíliák széles választéka.
3-5 év garanciával
9-15 év élettartammal.
Csónak, hajó padpárna és tároló 2 an 1-ben! Egyedi párna készítés.Csónak, hajó padpárna és tároló 2 an 1-ben! Egyedi párna készítés.
 

Praktikus jótanács hajók, csónakok letakarásához:-Ha a ponyvának nincs váza, letakarásához javasoljuk egy tárgyat a takaróponyva és a letakarni kívánt hajó, csónak közé helyezni (ez lehet egy labda, vödör, tál).
-͍gy a víz könnyen le tud folyni a takaróponyváról.
-Kérje költség- és kötelezettségmentes árajánlatunkat!
-Bármilyen formájú és méretű takaróponyva készítését vállaljuk.
ponyva

Takaróponyva előnyei:


-vízálló (az illesztések mentén is)
-szélálló
-jégálló
-védi a hajót, csónakot az UV-sugátrzástól, megelőzi a kifakulást
-minőségi kidolgozás
-egyedi mértre készítjük
-téli használatra kiváló
-különösen erős, több évig használható
-használaton kívül praktikus, egyszerű tárolhatóság

 

 

AJÁNLATKÉRÉS ITT