Hajóponyva készítés, javítás

motorcsónak védőhuzat
Hajóponyva segítségével megvédheti hajójának burkolatát, az üléseket és a műszereket az időjárás káros hatásaitól. Mivel ezek javítása komoly költséggel járhat, érdemes a károkat megelőzni.
A hajóponyva segít tisztán tartani a hajója, csónakja fedélzetét, hogy ne kelljen minden alkalommal újra és újra letakarítani azt, egy-egy hosszabb használaton kívül töltött idő után. UV-álló hajóponyváink, takaróponyváink segítenek megőrizni a fedélzet fa részeinek állapotát, a nap nem szívja ki, nem szárítja porrá őket. A letakart fedélzet tovább tartja meg a színeit, újszerű állapotát, jelentősen csökken az elhasználódás üteme. A letakart fedélzetről a kajütökbe se jut por, szennyeződés, így közvetett módon, de a belső berendezés tisztaságát, állagát is óvjuk.
Vállaljuk hajóponyvák javítását, alakítását ill. meglévő elhasználódott ponyva alapján az új ponyva készítését. A hajóponyva patentokkal, ringlikkel vagy hevederekkel rögzíthető a hajó külsejére. Szükség szerint lakattal zárhatóvá tesszük Önnek. A hajóponyva vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, penészedés mentes és magas UV-sugárzás-védő anyagból készül. Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb. ez által megvédve, és tisztán tartva az általa befedett tárgyat. Megrendelés esetén többnyire elég azt a tárgyat lefotózni, amire huzatot kér, és a külső méreteit megadni. Amennyiben a tárgy körvonalai megkívánják a pontos méretvételt, és ránk bízná, a letakarandó tárgyat be is hozhatja hozzánk, de kiszállási díj ellenében kérhet helyszíni felmérést is.
Hajóponyvát azonban többnyire inkább csak a régi ponyva alapján készítünk, mert a többszöri méretpróba, a ponyva le- és Budapestre szállítása előnytelenül megdrágítja a kivitelezést, amit már nem tudunk jó szívvel ajánlani.
 
Prémium minőségű hajó, motorcsónak takaróponyva készítés: Egyedi méretben
Széles színválaszték
Magas minőségű, UV- és vízálló alapanyagból
Hosszú élettartam ( 8- 12 év)
Logó és mintázási lehetőség
Hajóponyváinkra 2-3 év minőségi garanciát vállalunk!
cockpi-enclosure-top
 
csonakpadparnacsonakparna
Kapcsolódó szolgáltatásunk:
Méretre készített csónak, hajó párna
Egyedi csónakpárna tárolási funkcióval, zsebekkel, különféle rögzítési megoldásokkal Kényelmes ülőfelületet biztosít.
Európai minőségű UV - stabil, kültéri textíliák széles választéka.
3-5 év garanciával
9-15 év élettartammal.

 

 

AJÁNLATKÉRÉS ITT