Motor, kerékpár védőhuzat

Motortakaró ponyva

Takaróponyva járműre – motorra, robogóra

Motorja szabadtéren parkol?

Maximális védelem minimális ráfordítás mellett?

Igen!

Egyedi méretre készített takaróponyvával ez lehetséges!

Vállaljuk motortakaró ponyva méretre készítését járművekre és egyéb kültéri eszközök betakarására. Továbbá vállaljuk meglévő motortakaró ponyva szakadásjavítását, stoppolását is!

Magas minőségű takaróponyvánkkal megvédheti járművét a nem kívánatos szennyeződésektől, karcolódástól, kopástól, valamint olyan időjárási viszontagságoktól, mint az eső, napsugárzás, hó, fagy, szél, jégeső (ónos eső).

A takaróponyva megakadályozza, hogy a kisállatok (macska, nyest, menyét, stb.) éjjel összekoszolják motorját, vagy esetleg kárt tegyenek benne.

Kiváló minőségű takaróponyvánknak köszönhetően kedvenc motorja évről évre ugyanúgy ragyoghat, mint újonnan.

Takaróponyva előnyei:

vízálló (az illesztések mentésn is)

szélálló

jégálló

védi a fényezést az UV-sugátrzástól, megelőzi a kifakulást

minőségi kidolgozás

egyedi mértre készítjük

téli használatra kiváló

különösen erős, több évig használható

használaton kívül praktikus, egyszerű tárolhatóság

könnyen kezelhető, tisztítható

 

Kérje költség- és kötelezettségmentes árajánlatunkat!

 

Mivel a megrendelt takaróponyvát az Ön igényeienk megfelelően a megadott méretre, formára készítjük, az tökéletesen illeszkedni fog a motorra, ez által biztosítva a maximális védemet az időjárási viszontagságokkal szemben.

Kizárólag kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, melyek nem csak hosszú élettertamúak, de esztétikusak is – különböző színű takaróponyva anygból választhat.

Hogy a takaróponyvát a megfelelő méretben készíthessük el Önnek, rendelés leadáshoz kérjük, mérje le a letakarni kívánt jármű minden oldalát. Amennyiben lehetséges, kérjük, megrendeléséhez mellékeljen egy fotót is a letakarni kívánt motorról.

Az egyedi méretre és formára készített takaróponyva legnagyobb előnye (a hagyományos takaróponyvákkal szemben), hogy a pontos illeszkedésnek köszönhetően maximális védelmet biztosít kedvenctárgyainak, amivel megvédi azokat a kedvezőtlen környezeti hatásoktól, ezzel a lehető leghosszabb élettertamot biztosítva.

A méretre készítésnek köszönhetően bármilyen bonyolult formájú és méretű takaróponyvát  el tudunk készíteni, bármit precízen letakarhat, amit hagyományos ponyvával nem, vagy csak nem hatékonyan tudna lefedni.

 

Ajánlatkérés itt!