Motortakaró ponyva


Takaróponyva járműre – motorra, robogóra

Motorja szabadtéren parkol?
Maximális védelem minimális ráfordítás mellett?
Igen! Egyedi méretre készített takaróponyvával ez lehetséges!

Vállaljuk motortakaró ponyva méretre készítését járművekre és egyéb kültéri eszközök betakarására. Továbbá vállaljuk meglévő motortakaró ponyva szakadásjavítását, stoppolását is!
Magas minőségű takaróponyvánkkal megvédheti járművét a nem kívánatos szennyeződésektől, karcolódástól, kopástól, valamint olyan időjárási viszontagságoktól, mint az eső, napsugárzás, hó, fagy, szél, jégeső (ónos eső).

A takaróponyva megakadályozza, hogy a kisállatok (macska, nyest, menyét, stb.) éjjel összekoszolják motorját, vagy esetleg kárt tegyenek benne. Kiváló minőségű takaróponyvánknak köszönhetően kedvenc motorja évről évre ugyanúgy ragyoghat, mint újonnan.
motor_bicikli

Takaróponyva előnyei:


-vízálló (az illesztések mentésn is)

-szélálló

-jégálló

-védi a fényezést az UV-sugátrzástól, megelőzi a kifakulást

-minőségi kidolgozás

-egyedi mértre készítjük

-téli használatra kiváló

-különösen erős, több évig használható

-használaton kívül praktikus, egyszerű tárolhatóság

-könnyen kezelhető, tisztítható
Kérje költség- és kötelezettségmentes árajánlatunkat!

Mivel a megrendelt takaróponyvát az Ön igényeienk megfelelően a megadott méretre, formára készítjük, az tökéletesen illeszkedni fog a motorra, ez által biztosítva a maximális védemet az időjárási viszontagságokkal szemben.

Kizárólag kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, melyek nem csak hosszú élettertamúak, de esztétikusak is – különböző színű takaróponyva anygból választhat.

Hogy a takaróponyvát a megfelelő méretben készíthessük el Önnek, rendelés leadáshoz kérjük, mérje le a letakarni kívánt jármű minden oldalát. Amennyiben lehetséges, kérjük, megrendeléséhez mellékeljen egy fotót is a letakarni kívánt motorról.

Az egyedi méretre és formára készített takaróponyva legnagyobb előnye (a hagyományos takaróponyvákkal szemben), hogy a pontos illeszkedésnek köszönhetően maximális védelmet biztosít kedvenctárgyainak, amivel megvédi azokat a kedvezőtlen környezeti hatásoktól, ezzel a lehető leghosszabb élettertamot biztosítva.

A méretre készítésnek köszönhetően bármilyen bonyolult formájú és méretű takaróponyvát el tudunk készíteni, bármit precízen letakarhat, amit hagyományos ponyvával nem, vagy csak nem hatékonyan tudna lefedni.

Kapcsolodó szolgáltatásokRuhaklinikánk vállalja motoros dzsekik, kabátok méretre igazítását, teljes fazon átszabását, átalakítását.
Oldal szűkítés, bővítés, passzé csere vagy toldás, ujja rövidítés, protektor elhelyezés, csere. Vállaljuk motoros dzsekik feliratozását, betű varrását, szegecselését és kisméretű felvarrók készítését. Sérült, elszakadt motoros kabátját megjavítjuk

Továbbá motoros nadrág, kesztyű, csizma, bukósisak tisztítását, javítását is vállaljuk.

- Vegye igénybe kapcsolodó szolgáltatásaink! ITT!