Kerti grill, kerti konyha takaróponyva
A kerti grill, kerti konyhai eszközöket nemcsak tisztítani kell alkalmanként, de mivel a szabadban tároljuk őket óvni is szükséges. Akik már hagyták kint télire fedetlenül a grill sütőjüket, azok tudják mire számíthatnak a nyár beköszöntével. Rozsdás, foltos, deformálódott kerti grill, ami valljuk be, nem olyan esztétikus, mint egy jó állapotú, fényes darab.

Próbálkozhatunk lepedők, ponyvák, takarók, rongyok használatával, de azok nem fogják annyira megóvni szeretett sült-hús-gyártó gépünket, mint egy speciális erre a célra tervezett és méretezett takaró.

A kerti grillsütő takarására a legalkalmasabb a PVC ponyva anyag. A PVC ponyvaanyag vízhatlan, impregnált, gyűrődésmentes, és magas uv sugárzás-védő anyagból készül. Ellenáll a különböző környezeti hatásoknak – erős napfény, jégverés, viharos szél, stb. ez által megvédve, és tisztán tartva az általa befedett tárgyat.
kertikonyha
kerti_konyva_ponyva

Az egyedi méretre készített kerti konyha takaróponyva segít megóvni a drága szerkezetet a portól, szennyeződésektől is. A ponyva anyaga könnyen tisztán tartható, karbantartást nem igényel. A szezon végén letakarva ringlik és behúzó zsinór segítségével rögzíthető a takaróponyva, így még a szeles időjárás sem tudja lekapni a grillről.

A grill védőhuzatot használhatja a nyári szezon alatt is, hiszen könnyen és gyorsan ráhúzható. Egy nyári zivatar nem tesz jót a grillnek, ilyenkor is jól jön egy védőhuzat.
Takaróponyva logózást, mintázást is vállalunk!

Praktikus jótanács kerti konyha letakarásához:

  • Letakarásához javasoljuk egy tárgyat a takaróponyva és a letakarni kívánt bútor közé helyezni (ez lehet egy labda, vödör, tál).
  • ͍gy a víz könnyen le tud folyni a takaróponyváról.
  • Kérje költség- és kötelezettségmentes árajánlatunkat!
  • Bármilyen formájú és méretű takaróponyva készítését vállaljuk.
Tájékoztató ár: 

  • Például egy 100 x 60 x 80 cm grill takaróponyva Európai magas minőségi ponyvákból választhat.
  • UV, víz, -és fagyálló levehető huzattal, ringlivel,  zsinórral 
  • Várható élettartam: min. 8-12 év. Garancia: 3-5 év
  • nettó 61.000 Ft-tól