Belátásvédelem


Erkélykorlát, kerítés takarása belátás ellen

Belátásgátló háló, belátás elleni takaró háló teraszkorlátra, kerítésre. Teraszkorlát, és kerítés takarás UV–álló hálós textilénnel. A zavartalan időtöltésért.
Zavarja, hogy a kerítésén, erkélyén bárki benézhet? Szeretne nagyobb diszkréciót kertjében, erkélyén, vagy teraszán, hogy zavartalanul tehesse azt, amit csak akar? Van megoldás


Belátásgátló hálót szeretne?

Küldjön fotót a befedendő részről, hogy lássuk a rögzítési lehetőségeket, a takarandó rész formáját. Küldje el a kívánt méreteket, és ez alapján leszabjuk a kívánt takaró hálót, a széleken hevederrel megerősítjük, és ringlizzük – a rögzítéshez szükséges fémkarikákkal ellátjuk. A felrögzítéshez kívánság szerint biztosítunk gyorskötözőt, fémkampót, valamint gumipókot az esetleges kifeszítéshez.
belatasvedeelm

Előnyei:


-Könnyen rögzíthető korláton, kerítésen

-Ellenálló, UV-álló hálóanyaga évekig megfelelő takarást biztosít

-Egyszerű, olcsó megoldás

-Bőséges színválaszték

-Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Ha nehezen nő a tuja a kerítés mellett, ne locsolja agyon, attól úgysem nő gyorsabban! Rendeljen inkább belátás elleni hálós textilént erkélyére, kerítésére, és napokon belül megoldódik a gondja!
Az erkélye, kertje az Ön szuverén kis birodalma lesz, nem lesnek be többé kíváncsiskodó tekintetek!

A Textilklinika és Szolgáltató Centrum vállalja belátás elleni hálók – belátásgátló hálók méretre szabását, elkészítését.


Terasz, kerítés, üvegháztető, télikert tető árnyékolása UV-álló hálós textilénnel. Többféle átlátási / takarási hatékonyságú hálóval dolgozunk, a teljes, 100%-os takarástól a 85%-os, 50%-os, és ennél gyengébb takarású hálókig, az aktuális igényeknek megfelelően.

Tájékoztató ár

PVC ponyva m2 ár:

9 000 Ft-tól


Tartalmazza: ponyva anyag, szabás-varrás munkadíját
Nem tartalmazza: kellékek és a hozzá tartozó munkafolyamatok
(pl. ringli és ringlizés, babazár és babazár beütés, cipzár)

Várható élettartam: 6-8 év
Garancia: 3 év

Kérjen ajánlatot!

Áraink 400Ft-os Euro árfolyamig érvényesek, és az áfát nem tartalmazzák.

Tekintse meg galériánkat!