1Mire jó a védőhuzat?
A védőhuzatok általában vékony, könnyű anyagok, melyet beltérben használnak. Célja a letakart tárgy védelme a por és szennyeződések ellen. Pl.: szék, vagy kanapéhuzat, zongora védőhuzat stb. További információkért kattintson ide.
2Mire jó takaróponyva?
Strapabíró, időjárásálló anyag, mely megvédi a letakart tárgyat az erős napsütéstől, esőtől, hótól és szennyeződésektől. Pl: kerti bútor takaróponyva, grill ponyva, hajóponyva stb. További információkért kattintson ide.
3Van raktáron előre elkészített ponyva?
Cégünk egyedi, méretre készített ponyvákat készít. Megrendelés alapján dolgozunk, raktáron nem tartunk takaróponyvát.
4Mit lehet letakarni ponyvával?
Szinte bármit. Akár 1 méternél kisebb vagy akár 5 méteres tárgyakat is. Formára szabott ponyvák készítésével állunk rendelkezésére! Kérjen ajánlatot most!
5Ipari, nagyméretű gépekre is készítenek ponyvát?
Igen, strapabíró, minőségi anyagaink gépek letakarására is alkalmas.
6Térelválasztásra is lehet használni?
Készítünk térelválasztó ponyvákat is, mellyel elszeparálható a helyiség egy része a többitől. Kültéri tárolók, nyári konyhák oldalsó védelmét is vállaljuk.
7Milyen anyagot javasolnak beltérre?
A felhasználás módjától függ. Kollégáink szívesen segítenek kiválasztani a megfelelő anyagot a védőhuzat elkészítéséhez. Beltéri anyagainkat itt találja:
8Milyen anyagot javasolnak kültérre?
Az anyag választása függ attól, hogy időszakos vagy állandó takarásról van szó. Télen szeretné e kinn hagyni? Fedett helyen van a letakarandó tárgy? Időjárás és télálló pvc anyagainkat itt találja:
9A takaróponyva bírja a telet?
Magas minőségű anyagokkal dolgozunk. Az uv- és vízálló pvc anyagunk fagyálló is. 5 év garanciát biztosítunk, várható élettartama 10-15 év.
10Milyen rögzítési módok vannak?
A ponyvát a szél ellen érdemes rögzíteni. A takaróponyvák alsó részén lévő ringliken zsinórt, sodronyt lehet átbújtatni, mellyel összehúzható a ponyva alja. Igény esetén babazárral vagy tépőzárral is rögzíthető a ponyva. További információkat itt talál: További információkat itt talál:
11Mire jó a szellőző háló?
Fa kerti bútorok, nagyméretű homokozó ponyváknál érdemes szellőző hálót kérni a ponyvára, mely segít a felesleges nedvességet kiszellőztetni. Így a ponyva alatt nem fülled be a bútor vagy a homok.
12Mikor szükséges rögzítő zsinórt kérni?
Szélnek kitett helyen mindenképp érdemes. Síkponyváknál javasolt, nagyméretű pl kanapé ponyvánál a forma és a ponyva súlya miatt nem szükséges.
13Mire jó a babazár?
Könnyen nyitható védőzár felhasználható példáull homokozónál, terasz téliesítésnél, pergola oldalfal zárásnál, járműponyváknál. A gyerekek nem sérülnek meg tőle, mint a csavar vagy kampó esetében.
14Mennyi a garancia a ponyvákra?
A választott anyagtól függ. PVC anyagainkra 5 év garanciát nyújtunk, várható élettartama 10-15 év.
15Tudnak átlátszó ablak varrni a ponyvára?
Igen, tetszőleges méretben és helyen tudunk a ponyvára betekintő, fényáteresztő ablakot varrni.
16A ponyvákat hegesztik?
Nem, ponyváinkat varrással készítjük el.
17Lehet logózni a ponyvát?
Igen, van lehetőség a ponyvára feliratot, képet, logót nyomtatni. Kérjen árajánlatot most!
18Lopásbiztos takaróponyvára mi a megoldás?
Utcán, közös udvaron lévő takaróponyvát igény szerint sodronyos rögzítéssel látjuk el, melyre lakatot is tehet, hogy megóvja a lopástól.
19Könnyen le-és feltehető ponyvát szeretnék, mit javasolnak?
Szakembereink nagy tapasztalattal rendelkeznek, szívesen segítenek a megfelelő anyag kiválasztásában illetve tanácsaikkal olyan egyedi ponyvát tervezhet, hogy cipzárral könnyedén le és feltehető.
20Hogyan mérjem le a kerti bútoromat? Milyen adatokra van szükség?
Kérjük ajánlatkéréséhez küldjön fotót a letakarandó tárgyról. A körülbeli méretek megadásával (szélesség x magasság x mélység) már tudunk tájékoztató árat adni. Bonyolult formák és méretre szabás esetén kollégáink egyeztetni fognak Önnel, hogy mely méretkre van még szükség.
21Vállalnak helyszíni felmérést, méretvételt?
Igen, külön díj ellenében van lehetőség helyszíni kiszállásra, tanácsadásra és méretvételre. Kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink egyikén! Kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink egyikén!
22Hogyan tudok rendelni?
Rendelését leadhatja e-mailben vagy személyes bemutatótermünkben. A megrendelés elindításához 50% előleg szükséges. Kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink egyikén!
23Átutalással lehet fizetni?
Igen, teljes összeg előreutalása esetén 3% kedvezményt biztosítunk.
24Utánvéttel lehet fizetni?
Igen. A megrendelés elindításához 50% előleg szükséges, a fennmaradó összeget és a GLS szállítás díját utánvéttel is rendezheti.
25Saját fotót is kérhetek a pótkerék takaróponyvára?
Igen. Kérjük küldje el a kiválasztott, lehetőség szerint jó minőségű és felbontású képet és grafikus kollégánk készít egy látványtervet a pótkerék takaróponyváról.
26Mennyi idő alatt készül el a megrendelés?
Általában 2-3 hét. Árajánlatunk mindig tartalmazza az adott megrendelésre vonatkozó gyártási határidőt.
27A megrendelt termék házhoz szállítását lehet a kérni?
Igen. 2 méteres terjedelemig GLS futárszolgálattal vállaljuk a termék házhozszállítását. Díjszabásról érdeklődjön kollégáinknál.
28Régi ponyva alapján vállalnak új készítését?
Van lehetőség hozott ponyva alapján újat készíteni, de csak a minta szerinti méretpontosságért vállalunk felelősséget. Ha a régi ponyva idő közben kinyúlt, formáját vesztette, kérjük előtte tartson próbát vagy kérje szakembereink segítségét a méretvételhez.
29Hol tudom megtekinteni az anyagokat élőben?
A hét minden napján várjuk szeretettel Bemutatóterünkben: VII. Akácfa u. 41.
30Hogyan lehet tisztítani a ponyvákat?
Nedves ruhával lehet áttörölni vagy magasnyomású mosóval tisztítható.
31Mit tegyek, hogy ne álljon meg a víz a ponyva tetején?
A takaróponyva élettartamát csökkentheti, ha (különösen télen) hosszan tartóan megáll rajta a víz, hó, bejegesedik. Érdemes a ponyva lejtéséről gondoskodni: lapos felületeknél a ponyva alá magasításként betenni valamit, hogy elősegítse a víz lecsurgását.