Bútorhuzat méretre készítés


Bútorhuzat, kanapé védőhuzat méretre készítés. És többé nem gond a vörösbor, a kisállat, bútorainak nem árthatnak! A bútorhuzat könnyen levehető, és mosható.

Elhasználódott régi bútora kárpitja? Vagy nem illik a színe az új lakásba, és drága lenne újra kárpitoztatni? Olcsóbb, praktikusabb megoldást keres? Mi tudunk rá megoldást!

A megoldás a bútor méretére készített bútorhuzat!

Ha nem teszünk semmit bútoraink állagának megóvása érdekében, az évek során kárpitjuk elkoszolódik, kifényesedik a zsírtól, és rosszabb esetben fel is feslik a jobban igénybe vett részeken. Ha van háziállat a családban, az elhasználódás üteme fokozódik, kedvencünk különösen esős időben hagyja ott nyomát a drága bútoron. Hogy megelőzze bútorai idő előtti elhasználódását, készíttessen bútoraira bútorhuzatot, védőhuzatot! A bútorhuzat könnyen levehető, mosható, így a bútorunknak cserélhető, és ellenálló felülete lesz, és nem az eredeti kárpit használódik.  Nem okoz gondot a kilöttyenő kávé, vörösbor, a nyalókát, vagy csokit majszoló lurkó, nem csúfítják el a bútora kárpitját évek múltán foltok. A cica sem szaggatja ki a kárpitot a körmeivel, és a kutya sem rágja meg a szövet szélét. Bútora évek után is megőrzi állagát, minőségét, megtartva a környezete higiéniai érzetét.
kanapé-1
kanapé_védőhuzat.3

Bútorhuzat, mint dekoráció:

A bútorhuzat nem csupán a bútorvédelem eszköze lehet, nagyszerű szoba-dekorációs elem. Ha az új környezet más, mint amihez a bútort anno kiválasztották, nem kell a régi, megszokott, és kényelmes bútorunkat újra cserélni, elég, ha az új környezethez passzoló bútorhuzatot készíttetünk bútorainkra, és máris meg van oldva a szoba harmóniája, és persze bútoraink védelme is az elhasználódás ellen.

Egy szép, igényes bútorhuzat komoly felületet mutat, igencsak hatásos dekorációs elem. Nagyszerűen kombinálható vele a szobabelső kisugárzása.
A bútorhuzat készítés új lehetőséget nyit a modern szobabelső kialakítása terén.
A profi bútorhuzat:
- nem csúszik el
- levehető és mosható
- változatos típusú és színű – színkombinációjú anyagból készíthető

Ajánlatkérés itt!

Kérjük tekintse meg a galériánkat!