Bútorhuzat méretre készítés

Bútorhuzat, kanapé védőhuzat méretre készítés. És többé nem gond a vörösbor, a kisállat, bútorainak nem árthatnak! A bútorhuzat könnyen levehető, és mosható.

Elhasználódott régi bútora kárpitja? Vagy nem illik a színe az új lakásba, és drága lenne újra kárpitoztatni? Olcsóbb, praktikusabb megoldást keres? Mi tudunk rá megoldást!

A megoldás a bútor méretére készített bútorhuzat!

A bútorhuzat készítés új lehetőséget nyit a modern szobabelső kialakítása terén.
A profi bútorhuzat:

  • nem csúszik el
  • levehető és mosható
  • változatos típusú és színű – színkombinációjú anyagból készíthető

Ha nem teszünk semmit bútoraink állagának megóvása érdekében, az évek során kárpitjuk elkoszolódik, kifényesedik a zsírtól, és rosszabb esetben fel is feslik a jobban igénybe vett részeken. Ha van háziállat a családban, az elhasználódás üteme fokozódik, kedvencünk különösen esős időben hagyja ott nyomát a drága bútoron. Hogy megelőzze bútorai idő előtti elhasználódását, készíttessen bútoraira bútorhuzatot, védőhuzatot! A bútorhuzat könnyen levehető, mosható, így a bútorunknak cserélhető, és ellenálló felülete lesz, és nem az eredeti kárpit használódik.  Nem okoz gondot a kilöttyenő kávé, vörösbor, a nyalókát, vagy csokit majszoló lurkó, nem csúfítják el a bútora kárpitját évek múltán foltok. A cica sem szaggatja ki a kárpitot a körmeivel, és a kutya sem rágja meg a szövet szélét. Bútora évek után is megőrzi állagát, minőségét, megtartva a környezete higiéniai érzetét.

Bútorhuzat, mint dekoráció:
A bútorhuzat nem csupán a bútorvédelem eszköze lehet, nagyszerű szoba-dekorációs elem. Ha az új környezet más, mint amihez a bútort anno kiválasztották, nem kell a régi, megszokott, és kényelmes bútorunkat újra cserélni, elég, ha az új környezethez passzoló bútorhuzatot készíttetünk bútorainkra, és máris meg van oldva a szoba harmóniája, és persze bútoraink védelme is az elhasználódás ellen. Egy szép, igényes bútorhuzat komoly felületet mutat, igencsak hatásos dekorációs elem. Nagyszerűen kombinálható vele a szobabelső kisugárzása.

Ajánlatkérés itt!

 

Kérjük tekintse meg a galériánkat!