Ping-pong asztal védőhuzat
2019-02-06
Zongora védőhuzat
2019-02-07

Ruhazsák készítés

Textilklinikánkban minden fajta ruhazsákot készítünk, legyen az egyedi darab, vagy nagyobb mennyiség, akár névvel vagy logóval díszítve!

Milyen célra szeretné használni a ruhazsákját?

Ruhazsák öltönyhöz, kosztümhöz

Szeretné biztonságosan és elegánsan tárolni fellépő ruháját, öltönyét, kosztümjét? Az általános utaztatásra, raktározásra a vízlepergető, légáteresztő, strapabíró ballonanyagból készült ruhazsákot javasoljuk. Ha Textilklinikánkban rendeli meg az ilyen ruhazsákját, akkor 6 hónap garanciát adunk rá!

Ruhazsák otthoni tárolásra
Ha Ön nem szeretné sehova vinni ruháját, csak a szekrényben való tárolás miatt van szüksége ruhazsákra, akkor egy vékonyabb (nem mosható) ruhazsák is megfelelő lehet a célra. Ez valójában csak porvédelemre alkalmas.

Ruhazsák utazáshoz
Nem szeretné, hogy összegyűrődjön öltönye, kosztümje az utazás során? Az utazásokhoz készített ruhazsákok belsejébe általában multifunkcionális zsebeket, belső kampót szoktunk varrni, amire a vállfát belülről lehet ráakasztani. Az utaztató ruhazsák anyaga kívül erős vászon, ami kibírja az utazás terhelését. Vállra akasztható pántjai segítségével könnyen szállítható.

Esküvői ruhazsák
Az esküvői ruha mérete miatt az esküvői ruhazsákot különösen nagy méretűre kell szabni. Általában e miatt félbe hajtható ruhazsákot érdemes használni. A zsák tetejére és aljára rávarrt fülek és a vállfa-nyílás segítségével igazán egyszerű a ruha szállítása. A ruhazsák mérete pl. 180×72 cm,  23 cm-es körbefutó oldalredővel, amely összehajtva csupán 80×72 cm. A zsák teljes hosszában zipzár fut végig, megkönnyítve a hosszú ruhák belebújtatását.

Ruhazsák utazáshoz
Nem szeretné, hogy összegyűrődjön öltönye, kosztümje az utazás során? Az ilyen ruhazsákok belsejébe általában multifunkcionális zsebeket, belső kampót szoktunk varrni, amire a vállfát belülről rá lehet akasztani. Az utaztató ruhazsák anyaga kívül erős vászon, hogy kibírja az utazás terhelését. Vállra akasztható pántot szoktunk rá varrni.

Gyerekeknek óvodába, iskolába
Lepje meg gyermekét egy egyedi mintás, vidám színű ovis zsákkal vagy névre szóló iskolai ruhazsákkal. Az egyedi zsákokra lehetőség van zsebeket, masnikat és egyéb kiegészítőket varrni.

Milyen kiegészítőket szoktak egy ruhazsákra rávarrni?
A cipzáras ruhazsákokra általában egy alsó fogantyút is lehet varrni,amivel ha félbehajtjuk a ruhazsákot, akkor könnyen meg lehet fogni az alsó részt is, és kéz bevenni azt.

Ruhazsák logózás
Kérésére bármilyen logót rányomunk, ráhímzünk ruhazsákjára. Lehet ez sima logó, vagy akár egy név, művésznév is. Itt az árak a színektől, méretektől függnek.

Tervezze meg egyedi ruhazsákját!
Ha egyedi, pl. utazáshoz való ruhazsákot szeretne, csak rajzolja le, és munkatársaink segítenek megtervezni Önnek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.